KANTINA

Kantina

e verës

Restoranti në korpus është i paisur me kantinë konceptuar që në ndërtim.
Me kushte natyrore shumë të favorshme të temperaturës dhe lageshtisë së ajrit kantina ruan verëra shqiptare nga me të spikaturat, si dhe verëra te huaja kryesisht nga Italia dhe Franca.
Në kantinë ruhet gjithashtu vaj ulliri ekstra i virgjër i krijuar nga ullinjtë e zonës që ndihmon në tretje dhe është shumë i ushqyeshëm.
Tradita familiare dhe rajonale është në përpunimin e distilatove me origjinë nga rrushi (raki) dhe nga manat, manaferrat, kumbulla, thanat që janë një aperitif shumë i mirë.