Marchesi Gourmet

Marchesi

Gourmet

Restoranti ndodhet vetëm 14 km nga Tirana, në zonën kodrinore panoramike mbi luginën e lumit Erzen, me një mikroklimë shumë të favorshme për kultivimin e pemëve frutore dhe zarzavateve.
Salla kryesore dhe ajo e eventeve janë të orientuara në mënyrë që të ndriçohen nga dielli që në lindje e deri në perëndim. E rrethuar nga gjelbërimi dhe qetësia që të afron natyra zona shquhet për prodhimin e verërave, distilatove dhe vajit të ullirit shumë cilësor.