Art Exhibition

Art

Exhibition

Një natyrë e ndjeshme, artistike, shfaq talentin për pikturë që në moshë fare të vogël, frekuenton gjatë shkollimit fillor kurse pikture në rrethe artistike për fëmijë.
Gjatë shkollimit të mëtejshëm sidomos universitar, punon në mënyrë auto-didakte në pikturë dhe ndjehet i gatshëm të punojë mbi modelin si figurë njerëzore dhe natyrë e qetë. Më vonë peizazhi zë një vend të rëndesishëm në krijimtarinë artistike të Gëzim Musliakës.
Në vitin 2005 pranë “Qendrës Ndërkombatare të Kulturës” hap ekspozitën personale me punime në vaj duke perfshirë portrete, peizazhe dhe natyrë të qetë.
Në vitin 2007 ekspozitë personale në Galerinë Kombetare të Arteve në Tiranë.
Studioja e pikturës që prej 2010 ndodhet ne vilën ku është Gourmet Restaurant Marchesi, dhe Chef Gëzimi punon me të njëjtin pasion dhe dëshirë mbi telojo, tani ndodhet më afër natyrës, peisazhit, kërkon ngjyrën, studion fenomenin, arrendon çdo detaj të vilës së tij së bashku me anëtarët e familjes , e cila në fakt është galeria e punimeve të tij.

 

 


Notice: Undefined offset: 0 in /home/marchesi1/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924