The restaurant

The

Restaurant

Restoranti  ndodhet vetëm 14 km nga Tirana, në zonën kodrinore panoramike mbi luginën e lumit Erzen, me një mikroklimë shumë të favorshme për kultivimin e pemëve frutore dhe zarzavateve .
Salla kryesore dhe ajo e eventeve janë të orientuara në mënyrë që të ndricohen nga dielli që në lindje e deri në perëndim. E rrethuar nga gjelbërimi dhe qetësia që të afron natyra. Zona shquhet për prodhimin e verërave, distilatove dhe vajit të ullirit shumë cilësor.

 

 


Notice: Undefined offset: 0 in /home/marchesi1/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924