Canteen

The

Canteen

Kushte natyrore shumë të favorshme të temperaturës dhe lageshtisë së ajrit kantina ruan verëra shqiptare nga me të spikaturat, si dhe verëra te huaja kryesisht nga Italia dhe Franca.
Tradita familiare dhe rajonale është në përpunimin e distilatove me origjinë nga rrushi, manat, manaferrat, kumbulla, thanat që janë një aperitif shumë i mirë.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/marchesi1/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924